(Son Güncelleme: 04.03.2024) Paris’teki sayısız konserler, tiyatrolar, gösteriler, özel akşamlar ve daha pek çok kültür-sanat etkinliği hakkında hem fikir edinmek hem de bu etkinliklere indirimli bilet almak için işinize yarayacağını düşündüğüm güzel bir siteden söz etmek istiyorum sizlere: BilletReduc.com

Elbette ki Türkiye’deki Biletix.com ayarında burada da Ticketnet.fr web sitesi mevcut ve oradan dilediğiniz pek çok etkinliğe bilet bulabilirsiniz ancak BilletReduc.com’un artısı, ilginizi çeken konulardaki etkinliklere indirimli bilet yakalama şansı vermesi.

Tabii ki her istediğiniz şov için bilet indirimli bilet bulmanız söz konusu değil ama Paris’e geleceğiniz tarihlerde hangi kültür-sanat programları olduğunu takip etmek, hoşunuza giden herhangi bir gösteri için indirimli bilete sahip olmak için BilletReduc.com’u inceleyebilirsiniz.

Özellikle Madeleine Kilisesi ve Sainte Chapelle‘deki konserler için buradan bilet almak avantajlı oluyor. Vaktiyle muhteşem komedi “How to Become Parisian in One Hour?” için de buradan çok uygun fiyata bilet almıştık. Başka bir akşam çok eski bir kilisede aryalar dinledik, bir keresinde Marais‘deki bir kilisenin avlusunda Kelt müzikleri dinledik… Ve daha pek çok etkinliği izlemek için BilletReduc.com’dan yararlandığımı söylemeliyim. Yoksa bu etkinliklerin pek çoğundan haberimizi bile olmazdı.

Bir keresinde de Paris’te canlı müzikli bir yemek ortamı ararken Italian Style Cafe‘ye de bu sitede rastlamış, hemen rezervasyon yaparak orayı keşfetme şansı yakalamıştık. Hatta bunu yaparken hiç para ödemedik; sanıyorum café’nin kendi insiyatifinde bir konu, önemli olan bilet satmak değil, müşteri çekmek olabiliyor bazı durumlarda. O yüzden bu siteye girip bir kurcalayın derim.

Tabii ki bu fırsatlar her zaman olmuyor, genel prensip herhangi bir gösteriye indirimli bilet sunma üzerine oturtulmuş; tabii promosyon varsa, bu tamamen şansınıza kalmış. Bunun için Paris’te olacağınız dönem için siteyi incelemeniz, şansınıza uygun bir bilet bulursanız kaçırmadan almanız en iyisi.

Tıpkı Biletix.com’da olduğu gibi biletinizi internetten satın alıyorsunuz, gösteri günü bir-iki saat öncesinde gişeden adınızı söyleyerek biletinizi teslim alıyorsunuz; hepsi bu…

BilletReduc.com’a bu linkten ulaşabilirsiniz.

Paris’te kültür, sanat ve eğlence dünyasının tadını çıkarmayı sakın ihmal etmeyin.

İyi eğlenceler.

 

Author

3 Comments

  1. Ahmet Bey merhaba,
    How to Become Parisian in One Hour komedisi hangi dilde sahneleniyor?
    Teşekkür ederim.

Write A Comment

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.