X

Paris’te İndirimli Tax Free Parfüm ve Kozmetik Alışverişi: Benlux

(Son Güncelleme: 02.04.2024) Louvre Müzesi’nin tam karşısında bulunan BENLUX sizlere, parfüm, kozmetik, çanta, güneş gözlüğü, saat ve aksesuar gibi pek çok markalı ürünü, TAX FREE avantajıyla sunuyor. Üstelik BENLUX’te Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, Japonca ve Çince bilen satış danışmanları sizi karşılıyor. Bir de güzel haberim var: BENLUX’te Pariste.Net okuyucularına özel indirimler var…

Louvre Müzesi’nü ziyaret ettiğiniz gün, tam karşısında bulunan BENLUX’e gidip, alışveriş yapmanız çok kolay olacaktır. BENLUX’e gitmeden önce bu yazıyı okuyup, aşağıdaki indirim kuponunu telefonunuza kaydetmenizi öneririm.

BENLUX’e metroyla ulaşmak için, Louvre Müzesi ile aynı metro istasyonunda, yani “Palais Royal – Musée du Louvre” istasyonunda inebilirsiniz. Google Haritalar linkini yazının sonunda bulabilirsiniz.

BENLUX’e girdiğinizde, karşınıza çıkan kişiye “bonjour” dedikten sonra, sizin dilinizde konuşan birini istemeniz yeterli 🙂

Örneğin, Türkçe, İngilizce ya da Fransızca için, satış danışmanı “Özlem” ya da yardımcısı “Leyla” size hizmet verecektir. Diğer  diller için de başka bir satış danışmanına yönlendirileceksiniz. Bu arada, aşağıda fotoğrafını gördüğünüz Özlem, çok sempatik, güler yüzlü ve yardımseverdir. Size her konuda yardımcı olacağına eminim.

BENLUX aslında, sadece rehberle gelen gruplarına indirim yapıyor, bireysel olarak gelen müşterilere indirim uygulamıyor ama eğer Pariste.Net aracılığıyla geldiğiniz söyler ve indirim kuponunuzu gösterirseniz, o zaman, %30’a varan oranlarda indirim hakkı  kazanabilirsiniz.

Benlux dört katlı bir mağaza:  Giriş katında parfüm, kozmetik ve güneş gözlüğü çeşitleri bulunuyor. İkinci kat sadece uzakdoğulu müşterilere hizmet veriyor. Üçüncü kattaysa birbirinden şık çantalar ve aksesuarlar bulunuyor. Bodrum katta da eczanelerde satılan kozmetik ürünlerini (parapharmacy) bulabilirsiniz.

BENLUX Babil Kulesi gibi  bir  yer 🙂 Buraya alışveriş için hep büyük tur grupları geldiği için Benlux’te pek çok farklı dil konuşan satış temsilcileri görev yapıyor. Alışveriş yaparken duyacağınız dil çeşitliliğine inanamayacaksınız.

Benlux’ün önemli ayrıcalıklarından biri de kendi parfüm markası BDK… Her geçen gün daha çok ünlenen BDK parfümleri, özel bir kokuyla kendinizi ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayabilir. O yüzden gelmişken bu BDK parfüm çeşitlerini de sormayı unutmayın.

BENLUX’te alışveriş yaptığınızda, size bir tax free fişi verilecek. Bu fişi Paris’ten ya da Fransa’daki herhangi bir havalimanından Schengen Bölgesi dışına uçarken havalimanında bulunan GLOBAL TAX FREE cihazına okutmanız yeterli olacak, başka bir işlem yapmanıza gerek kalmayacak. Ama Paris ya da Fransa geziniz sonrasında başka bir Schengen ülkesinden çıkış yapacaksanız, o zaman, o ülkenin havalimanındaki TAX FREE ofislerinde klasik işlem yaptırmanız gerekiyor.

Eğer bu işlemleri yapmadan ülkenize dönerseniz, tax free avantajını da kaybetmiş oluyorsunuz. O nedenle ülkenize dönmeden önce tax free işleminizi tamamlamayı sakın unutmayın.

Bildiğiniz gibi, Tax Free fırsatından yararlanmak için minimum bir alışveriş tutarına ulaşmanız gerekiyor. Şu an için TAX FREE alt limiti 100,01€. Yani ödeyeceğiniz tutar, Pariste.Net özel indirimi sonrasında 100€ üzerinde olmalı. Tax Free işlemlerinizi havalimanında yaptırdıktan sonra kredi kartı hesabınıza %12 tutarında para iade edilecektir.

Son olarak bir konunun altını çizmek isterim: Benlux ile yaptığım özel indirim anlaşması sayesinde size Paris’te hesaplı TAX FREE alışveriş imkanı sunuyorum ama her zaman dediğim gibi, buraya gelmeden önce, almayı düşündüğünüz ürünleri ve fiyatları araştırmanızda yarar var. Çünkü fiyat avantajları, üründen ürüne ve promosyon dönemine göre değişebiliyor. Umarım siz her zaman, en uygun  fiyatı yakalarsınız.

Özetle BENLUX, Louvre Müzesi’nin karşısında, merkezi bir konumda olduğundan, Paris’te parfüm, kozmetik, çanta, güneş gözlüğü, saat ve aksesuar alışverişi için buraya uğramak size vakit kaybettirmeyecektir. Eğer buradan uygun fiyatlı bir ürün bulursanız, size avantaj sunduğum için çok mutlu olurum. Tabii özel indirimden yararlanmak için Pariste.Net aracılığıyla geldiğinizi söylemeyi sakın unutmayın.

Benlux için hazırladığım Instagram Reels videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

Umarım siz de burada hesaplı ve keyifli  bir alışveriş yapma imkanı yakalarsınız. 

O zaman keyifli geziler, keyifli alışverişler dileyeyim.

Herkese mutlu günler.

 

 

 

Adres: 174 Rue de Rivoli, 75001 Paris

Ahmet Ore: