(Son Güncelleme: 23.03.2023) Avrupa’da her yıl Mayıs ayında bir gece “Müzeler Gecesi” olarak kutlanan Avrupa Müzeler Gecesi – La Nuit Européenne des Musées hakkında eskiden her yıl bir yazı yayınlardım ancak bundan sonra bu bilgileri tek bir yazıda toparlayıp, güncellemeleri o yazıda yapmaya karar verdim. Avrupa Müzeler Gecesi – La Nuit Européenne des Musées hakkında güncel bilgi almak için aşağıdaki linkte bulunan yazıyı okuyabilirsiniz.

Teşekkürler.

Avrupa Müzeler Gecesi – La Nuit Européenne des Musées

Author

6 Comments

  1. Ahmet bey merhaba blogunuzu severek takip ediyorum büyük bir emek var gerçekten elinize sağlık . 2018 müzeler gecesi için tarih belli oldu mu?

    • Ahmet Ore Reply

      Merhaba,
      Avrupa Müzeler Gecesi 2018 etkinliği bu yıl 19 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleştirilecek.
      Bu konuda detaylı bir yazıyı ve ücretsiz gezilebilecek müzeler listesini Mayıs başındaki ilk yazıda yayınlamayı planlıyorum.
      Hatırlattığınız için çok teşekkürler.

  2. Merhaba gercekten cok guzel bir blog,mayis ayi paris seyahatimiz icin faydalaniyorum sizden.2018 icin muze gecesi hangi gun olacak bilginiz varsa paylasmanizi bekliyoruz

    • Ahmet Ore Reply

      Merhaba Nurcan Hanım, çok teşekkürler.
      Genelde tarih yaklaşık bir ay öncesinden duyurulur belki ama program bir-iki hafta önce yayınlanıyor. Ben de o zaman 2018’deki Müzeler Gecesi yazısını yayınlayabilirim sanıyorum.
      Mutlu günler dilerim.

Write A Comment

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.